Conference League

Γκάρτενμαν: «Μίξη νέων και έμπειρων παικτών ο ΠΑΟΚ - Ξεχωρίζω Τάισον και Βιεϊρίνια»

Ο αμυντικός της Αμπερντίν Στέφαν Γκάρτενμαν μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους παίκτες που ξεχωρίζει από τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, αφού φιλοξενείται στη Σκωτία από την Αμπερντίν (26/10, 22:00) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Ο Δανός αμυντικός των Σκωτσέζων, Στέφαν Γκάρτενμαν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης για την ποιότητα του «δικεφάλου του βορρά» αλλά και για τους παίκτες που ξεχωρίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Έχουν ποιότητα. Πρέπει να είμαστε καλοί στο ένας, εναντίον ενός για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας. Εμείς πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας, σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό ματς σε σύγκριση με τα προηγούμενα που δώσαμε. Το πιο βασικό από όλα, είναι να έχουμε ισορροπία στις κινήσεις μας. Η οποία είναι πολύ σημαντική για την έκβαση του αγώνα. Δεν θα είναι τόσο δύσκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, θα είναι και για εμάς. Έπαιξα σε δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, με δυνατούς αντιπάλους, έπαιξα σε ματς που θεωρούσαμε ότι ήταν απίθανο να κερδίσουμε, αλλά τα κερδίσαμε. Με λίγα λόγια, τίποτα δεν είναι απίθανο να συμβεί».

Για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Τον Τάϊσον που είναι πολύ γρήγορος και παίζει στην αριστερή πλευρά, τον θυμάμαι από τα παιχνίδια της Σαχτάρ που έκανε την διαφορά. Επίσης έχουν τον Βιεϊρίνια που έπαιξε στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ και είναι πολύ έμπειρος, αλλά και ο στράικερ (σ.σ. δεν τον κατονόμασε). Είναι παίκτες που έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που έχει μία μίξη, έμπειρων και νέων παικτών. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε. Εφόσον τα καταφέρουμε, θα μπούμε και πάλι στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι δύσκολο, το γνωρίζουμε, όμως έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x